Affiliate Marketing, een eerste kennismaking
januari 20, 2021

#1 – Affiliate Marketing, een eerste kennismaking

Door Lander De Wulf

Enkele dagen was ik aan het rondsurfen op het internet toen ik plots meermaals dezelfde term tegenkwam die ik nog niet kende. “Affiliate marketing” was duidelijk nieuw voor mij, maar het wekte snel mijn interesse op.

Zo ging ik al snel meer informatie opzoeken over dit onderwerp, en kwam ik enorm veel video’s op youtube tegen. Een godsgeschenk leek dit wel te zijn. De hoge bedragen van inkomsten met hun website’s en andere kanalen swingen de pan uit. 10.000euro per maand verdienen, zotter kan het niet worden. Dus je kan geloven dat ik zeer geïnteresseerd raakte in deze winstgevende bussiness.

Na enkele dagen heb ik besloten hier ook mee aan de slag te gaan, en mijn avontuur op dit blog te posten. Zo kan iedereen mee volgen hoe ik te werk ga en wat mijn progressie is.

Mijn eerstvolgende stap is om cursus te volgen om alles te weten te komen over Affiliate Marketing. Ik heb gekozen om de Affiliate Marketing Revolutie van InternetSuccesGids te volgen. Later meer 🙂